نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد اسعد حسن الشیبانی وزیر خارجه دولت موقت سوریه ادعا کرده است که حضور و نفوذ ایران در سوریه برای مردم این کشور تحریک‌آمیز و برای حفظ بقای حکومت بشار اسد بود و تهران نیاز به تغییر اساسی در سیاست خود دارد تا بتوان روابط بین دو کشور را برقرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 02
کد خبر: ۲۶۷۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه دولت موقت سوریه ادعا کرده است که حضور و نفوذ ایران در سوریه برای مردم این کشور تحریک‌آمیز و برای حفظ بقای حکومت بشار اسد بود و تهران نیاز به تغییر اساسی در سیاست خود دارد تا بتوان روابط بین دو کشور را برقرار کرد.

اسعد حسن الشیبانی در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره که روز چهارشنبه ۱۲ دی پخش شد، گفت ایران باید از دخالت در امور داخلی ما خودداری کند.

او افزود ایران یک کشور همسایه (در منطقه) است که ما خواهان نابودی آن نیستیم، اما با این حال خواهان آن هستیم که در موضع و محاسبات خود در قبال سوریه و مردم آن بازنگری کند.

شیبانی گفت اگر ما در آینده «پیام‌های مثبتی» از ایران مطابق با اصول مورد نظر دریافت کرده و از مردم خود احساس مثبتی در این باره بگیریم که ایران دیگر در امور داخلی ما مداخله یا اعمال نفوذ نمی‌کند، ما هم رویکرد متقابلی درپیش گرفته و مطابق با آن اقدام خواهیم کرد.

کلمات کلیدی: سوریه دمشق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار