پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد اسعد حسن الشیبانی وزیر خارجه دولت موقت سوریه ادعا کرده است که حضور و نفوذ ایران در سوریه برای مردم این کشور تحریک‌آمیز و برای حفظ بقای حکومت بشار اسد بود و تهران نیاز به تغییر اساسی در سیاست خود دارد تا بتوان روابط بین دو کشور را برقرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 02
کد خبر: ۲۶۷۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه دولت موقت سوریه ادعا کرده است که حضور و نفوذ ایران در سوریه برای مردم این کشور تحریک‌آمیز و برای حفظ بقای حکومت بشار اسد بود و تهران نیاز به تغییر اساسی در سیاست خود دارد تا بتوان روابط بین دو کشور را برقرار کرد.

اسعد حسن الشیبانی در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره که روز چهارشنبه ۱۲ دی پخش شد، گفت ایران باید از دخالت در امور داخلی ما خودداری کند.

او افزود ایران یک کشور همسایه (در منطقه) است که ما خواهان نابودی آن نیستیم، اما با این حال خواهان آن هستیم که در موضع و محاسبات خود در قبال سوریه و مردم آن بازنگری کند.

شیبانی گفت اگر ما در آینده «پیام‌های مثبتی» از ایران مطابق با اصول مورد نظر دریافت کرده و از مردم خود احساس مثبتی در این باره بگیریم که ایران دیگر در امور داخلی ما مداخله یا اعمال نفوذ نمی‌کند، ما هم رویکرد متقابلی درپیش گرفته و مطابق با آن اقدام خواهیم کرد.

کلمات کلیدی: سوریه دمشق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار